Cautare

596 de rezultate pentru "dana visanescu mese" (2.82 secunde)
La inceputul fiecarei saptamani se vor stabili numarul de mese care se vor afla in curtea MAPDR cu produse agroalimentare, distributia acestora cu produse precum si persoanele responsabile de organizarea evenimentului.
Un amarat de intreprinzator nu are acesti bani, de aceea ar trebui ca statul sa acorde garantii, altfel riscam ca multe alte firme sa-si mute activitatea in Bulgaria", au declarat reprezentantii IMM-urilor in cadrul unei mese rotunde despre absorbtia fondurilor structurale.
Lupi singuratici sau grupuri mici se vor exprima mai liber pe internet decat ar putea sa o faca in cadrele televizuale cu scaune, mese si moderatori care constrang si falsifica opiniile.
Udrea, femeie cu "sange in pasarica", cum a definit-o Ion Rotaru, primar PDL din judetul Neamt, s-a prins ca nu se poate si, dupa indelungi seminarii, mese rotunde si patrate cu specialistii din turism, l-ar fi iluminat pe onorabilul cu ideea soselelor.
Vor fi prezenti artisti de renume, cele mai bune ansambluri din tara, vor fi mese pline cu bucate si cea mai aleasă
Astfel, amatorii de distractie au petrecut intr-un cort urias, cu o suprafata totala de 1200 metri patrati, cu capacitate de peste 1200 de locuri la mese.
Ei organizeaza mese imbelsugate, cu de toat, tin si Valentine's Day desi tot Dragobetele le e mai drag, rad mai cu pofta si se imbratiseaza mai indelung.
Undeva, la mijloc, o multime pestrita gravita in jurul unor mese improvizate pe care se aflau bauturi racoritoare si sampanie!
Nu au pofta de mancare ca noi, trei mese pe zi si cinci feluri de mancare pe masa. Este impresionant sa stai sa le asculti povestile de viata, iar mie imi place deoarece am o dorinta mare de a descoperi lucruri noi.
Danseaza, sar, se urca pe mese si mai ales, beau multa bere. Patronii teraselor au avut grija ca spaniolii sa se simta ca acasa.
Fetele de la aceasta echipa stau toate intr-un internat, au trei mese pe zi si beneficiaza de conditii foarte bune de pregatire", a spus Patrascu.
Suporterii aflati inca de dimineata la terasele din Centrul Vechi al Capitalei au fost condusi la autobuze de catre jandarmi, dupa incidente violente in care fanii veniti din Ungaria au aruncat cu sticle, mese si scaune.
Nu sariti peste mese! Beti 8 pahare cu apa zilnic! Aceste sunt cateva dintre sfaturile dr Gillian McKeith pentru pastrarea siluetei.
Masa in familie are pentru copil valoarea unei mese la restaurant pentru adulti. Dar mama nu mananca, deoarece este la dieta si doar ciuguleste ceva.
•14 milioane de mese vor fi servite in timpul JO. 232 de tone de cartofi, peste 100 de tone de carne, 75.000 de litri de lapte si 330 tone de fructe si legume sunt prevazute pentru hranirea sportivilor.
"Bucataria va fi alcatuita din obiecte care vor pregati mese gata de servire, vor incalzi apa si o vor transforma in cafea" 3.
de exemplu, un banc de tamplarie care este pe post de masa pentru soiurile de cafea, ce provine dintr-o curte, precum si masinile de cusut vechi, transformate in mese la care stau clientii.
Sugestiva la Victoria Milescu este imaginea unui spatiu orasenesc umil, mai degraba detracat, in care salvarea horcaie/ politia suna a gol/ pompierii sunt scrum si cenusa, cersetorul isi ocupa locul din coltul blocului, vanzatorul de ziare isi sorteaza marfa, sala de mese a spitalului se umple de lume, iar cei doi batrani care se tin de mana par sa-i aduca peste timp o replica amara poeziei faimoase a lui Minulescu.
In camera special amenajata pentru artista vor fi aduse flori si plante decorative, canapele si oglinzi mari dar si lucruri obisnuite precum scaune, mese de machiaj, etc...
"Nu mananc nimic dupa ora 18.00, renunt la zahar, beau peste 2 litri de apa si mananc lamaie sau grepfruit intre mese", a mai adaugat Iuliana Tudor.
google-analytics.com